Når ein dag gjenstår av årets Lerum Cup, så har Tor Harald Lund frå Søgne ledelsen samanlagt med 1730 poeng totalt. Det gir eit snitt på 346. Men spørsmålet er om det er nok…..

For det er fleire harde imot. Anette Thingbø (bildet) frå Time er den aller hardaste. Ho har ei stemne igjen skyta, og treng “berre” 344 på Hafslo for å gå forbi. Kim Andrè Lund, som og har igjen Hafslo treng 345 poeng for å gå forbi Tor Harald Lund.

Men så skal me ikkje gløyme dei som har fleire stemner igjen. Daniel Sørli, Høland/Bjørkelangen har to stemner igjen, og kan klare det. Jan Kåre Moland og Geir Atle Metveit har begge tre stemner igjen og har begge åpna sterkt. Og det er enda fleir som kan nå opp. Så her er ingenting avgjort.

Hannah Johansen (bildet), også ho frå Time, har åpna knallsterkt i klasse Junior med 350poeng både hjå Sogndal og Leikanger. Så jentene hevdar seg godt på skytebana.

Det blir ein spennande dag også i morgo.