Jare Tvinnerheim ringte oss i dag og kunne fortelje at DFS letter på smittevernreglane, og det betyr endring også på nokre av våre restriksjonar.

Frå å hatt restriksjon på 200 skyttere pr. dag, er dette no endra til at 200 personer kan vere på skytebana samtidig. Det betyr at vi kan åpne opp fleire skiver. Vi må framleis holde oss til 1 meter avstand, så det vil vere noko redusert kapasitet, men dette gjere det uansett mulig for mange fleire å kunne delta på Lerum Cup.

Det skal skrivast navnelister på dei som er innom, slik at alle må skrive seg på ei liste. Vi skal komme tilbake til korleis vi skal gjera det. det vktige no er at det blir auka kapasitet, og vi kan ungå arbeidet med å avgrense arenaområdet. Så dette var ein god nyheit på ein tysdag.

Dei oppdaterte smittevernreglan finn de HER