For dei som har tid, og dager å bruke i Sogn, så har vår hovudsponsor Lerum fleire sjåverdigheter å besøke.

Eventyret Lerum starta på ein liten gård på Sørheim, på sørsida av Lustrafjorden, og der er det i dag eit musem der du kan sjå den første saftfabrikken, og korleis det heile starta. Det er også ope på Bui der du kan kjøpe saft, syltetøy, og andre produkter.

På Kaupanger bygde Bjarne Lerum, ein av nestorane i Lerum, sitt eige musem på sin eigen bilinteresse. Der finn du utruleg mange flotte eksemplar av gamle bilar, av blant anna Mercedes som stod Bjarne sitt hjarte nær. Det er forøvrig Bjarne sin datter, Trine, som i dag leder konsernet med stødig hand.

Dei tek også imot gjester ved sine fabrikklokaler på Kaupanger, der dei nyleg har utvida og samlokalsiert all produksjon.

Ynskjer du å besøke Lerum, og sjå noko av dette, så finn du kontaktinformasjon HER