Lerum Cup er årets høgdepunkt for mange, og dette året kanskje endå meir enn før. Eit år som har vore prega av virusutbrudd og avlysningar, og som har vore krevande for mange. Men det er lys i tunellen. No ser vi fram til ei nydeleg skyttarhelg i Sogn.

Nokre har allerede vore i ilden, dei fleste skal i ilden i dagane som kjem, og det blir mykje god skyting rundt om på banene våre. Full resultatservice finn du på nettsidene våre.

Men det som blir det viktigaste i år, er at vi er flinke til å ta vare på kvarandre. At alle respekterer dei reglar som gjeld, og forheld seg til dei rettningslinjer vi har. Passer på å holde avstand, og syte for god håndhygiene enten man er på standplass, i skyttarhus, på salgstander, eller på camp eller hotell.

Antibac - Antibakteriell håndsprit 150ml | Chillout.no
Håndsprit blir utpassert på arenane, så bruk det.


Det er også viktig at alle skriv seg inn i protokollane som er lagt ut. Det vil gjere arbeidet ved ein eventuell smittesporing mykje lettare. Vi er pålegde å ha kontroll på alle som gjester oss, så her må alle hjelpe til.

Det er utlagd protokoller som gjester skal skirve seg inn i.

Liggeunderlag / Madrass Comfort 50+ - Liggeunderlag / Madrass ...
Vi minner også om at alle må ha ein eller anna form for liggeunderlag med seg.

Hvis alle yter sitt bidrag og gjer det dei skal gjere, det er vi trygge på at alle kjem til å gjere, så blir dette ein flott helg for alle. Vèrmeldingane er også bra, så alt ligg til rette for at dette skal bli den skytterfesten vi alle ønsker.

Arrangørane er klare, og vi ønsker alle besøkande hjarteleg velkomne, og ynskjer alle ei stårlande skyttarhelg i Sogn.