Påmeldinga sig ikkje like fort nå, 635 er sjølsagt bra, men vi vil gjerne ha fleire besøkande til Sogn. Det er mykje ledige plassar både torsdag og fredag, og også ein del på søndag. Det er laurdagen det er nokså fullt. Men det finnes nok av adspredelser å bruke tida på i Sogn. Så hvis du lurer på kva du kan bruke ledig tid på, så kan her vera nokre tips:

FLÅM ZIPLINE:

Flåm Zipline | Norways best
Ein fin dagstur som kan starte med Flåmsbana ved Flåm Stasjon, i vill natur opp Flåmsdalen til Vatnahalsen og Myrdal. Og det er muilg å låne sykkel til returen ned dalen etter ein luftig tur ned nordens lengste zipline.
2301_4416
Lustrabadet i Gaupne med sine flotte fasiliteter.
thumbnail_nettside om bilmuseum omvising ..jpg
Bjarne Lerums Bilmuseum på Kaupanger.
Villmarka – Bilde av Villmarka i Leikanger - Tripadvisor
Villmarksmuseum på Leikanger, ikkje langt frå skytebana til Leikanger skytterlag.
Molden ved Lustrafjorden – Tinderangel.no
Eit vel av fjellturar. Her eit bilde frå Molden med utsyn innover Lustrafjorden. Her kan du utstyn til alle kantar, også utover fjorden. 1 times gange med start like ovanfor skytebana til Hafslo skytterlag, der delar av stien opp er steinlagt av Sherpa.
Fjordcruise med historiske M/B Tya — Visit Årdal
Fjordcruise med historiske MB Tya. Du finn informasjon på Visit Årdalhttps://www.visitardal.no/
Endepunktet på Vettisvegen, Gardsbruka på Vetti.
Du kan også gå Utladalen frå Årdal mot Vetti Gard og Vettisfossen. Også dette finn du informasjon om på Visit Årdal.
Breheimsenteret | Family Activities | Jostedal | Norway
Beheimsenteret ved Nigardsbreen, ein brearm av Jostedalsbreen. Det er også Bremuseum i Fjærland.

Så kor hen du kjem i Sogn, så er det opplevingar som er verdt å ta med seg når man ikkje er på skytebana. Det er ingen problem å “slå i hel” ein laurdag. Det er også ein nettportal som heiter Visit Sognefjord der du finn det meste av informasjon om det som finnes i Sogn. Så hvis du var i tvil om du skulle melde deg på i fare for at laurdagen skulle bli kjedeleg, så er du vel ikkje lenger i tvil nå. Kan vi nå 700 i år og ?